torstai 12. helmikuuta 2009

Kolme junaa kulkee samaan suuntaan eri nopeudella. Rumia lukuja, vaan onpa kaunis keltainen. Mikä voisi olla jossittelun vastakohta? Ihmisen voi vähentää lukemattomilla tavoilla. Hyvin muistettu, tuuli tuulee idästä. Tunteet, seksi, urheilu. Fallokselta näyttävä koira. Nain 25 kertaa Inaa. Hilarus ja Reunus. Yhdellä saa juotavaa, kahdella saa parempaa. Rufus est nenine. Äiti vaikuttaa muistiin. Purukaluston sirpaletieto. Kuulostaa valkeilta raidoilta, pölyiseltä kevätniitulta. Pienetkin määrät voivat tehdä paljon pahaa. Pysyvät orgaaniset pollutantit. Tää on Turku, siitä sillan kupeesta. Uusia tuloksia tulee koko ajan, projektina keho.

Nyt kevennämme hyasintin kera. Miten kaikki alkoi, mitä jää jäljelle? Minulla on muistoja länsimaista.

Etkö ikinä opi? Tuntisi alkaa. Osaan polttaa Paholaisen itsekin. Mistä on kysymys?

Tämä saattaa olla alku. Joka tapauksessa Jumala päättää. Juuri siksi minä rukoilen. Mistä saat nuo ajatuksesi? Näyttelen hetken kuollutta. Kallio on nuori sovussa ja rauhassa. En salli sitä. Teillä on talonpojan sielu. Ette huijaa häntä toista kertaa. Kohottakaamme malja sille. Teemme sen, mitä meidän on tehtävä olkien keskellä. Voitti kuka tahansa, he myyvät piirakoita. Se on Jumalan tahto, mutta saanko kesyn karhun?

Kirkkoja katsellessa ei tiedä, pystyykö Jumala kaikkeen siihen mihin ihminen. On hyvä kaataa karhu ennen kuin se nyljetään neitsyt Marian armosta. Se on synkkä ja se löyhkää. Aika näyttää. Ensin olen jalkamies. Rikkaat eivät varasta. Ajatus miljoonakaupungista oli ensin pieni vene, hollantilaisten tekoa. Ilman sitä lentäisimme tyhjyyteen. Ilta alkaa hämärtyä. Tule onnelliseksi, Pietari. Pelkosi on turha.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti