sunnuntai 15. helmikuuta 2009

Tämä on purkitettua lämpöä. Yksi minulle, yksi sinulle. Meillä on aina varapilttuu niitä varten, jotka purevat. Nimi on, hevosta ei, mutta vaivat paranivat itsestään. Olen ihan kujalla, mutta kohta tämä loppuu. Hyväsydäminen kuulostaa hyvältä. Joku toinen voi pidellä ohjaksia. Sitä paitsi tytöt kilpailevat. Vauva on aika arvokas. Ehkä huumeet tulevat kakkosena. Mitä kaivatte? Kuuluu harrastuksiin. Luulin, että olimme ystäviä. Jos tiedätte, missä viinikellari sijaitsee. Hän kirjoitti yksikseen. Makuuasentoon sinne saisi aika monta. Pankaa pää paikoilleen. Ilman minua te taidatte olla kokematon ihminen.

Laskin vähän leikkiä, innostuin. Epäilyksettä. Annoin hänelle kirjoja ja selitin tulevaisuuden yhteiskuntaa. Tämä voisi olla musiikkia tai peräkkäisiä ääniä. Jännitys jatkuu ja iloa riittää. Puhuisit pehmeämmin. Ihmisen paljaat jalat. Huomaan, että on vaikea sanoa tappajat tai muuta väkivaltaan viittaavaa. Y voi olla tunnus tai viesti. Haluaisin elää noissa valoissa ja väreissä. Kävellessään hän on muutakin kuin kävelijä.

Vähät siitä. Murhat Bostonissa loppuivat, joten häivyin. Puristan jotain kuin sitruunaa, läpikuultavat varpaat kissan kanssa. Tekotapa on sama. Ei jättänyt juuri mitään jälkeensä. Punarumpukala on suosittu, naarmut vanhempia. Valkoisessa t-paidassa lukee harmaalla jotain hämärää. Kyllä, pähkinänkuoressa, ehkä se on merkki. Suusta saa tietoa. Kysytään joltakin joka tietää.

Altaassa ui kultakaloja, kuin ei mitään. Huomaan, että turkoosi väri saa minut pakahtumaan. Heretkää itkemästä tai häipykää! Hiljaa, tuolla tulee ihmisiä! Minähän tiesin ja tunsin kaiken etukäteen!

Kaikki on vain olematonta houretta. Tavallinen järkkyy ja toinen maailma on heti mahdollinen. Nokinen maalaissauna, joka nurkassa hämähäkkejä ja siinä koko ikuisuus. Heti huomenna on kaikki korjattava.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti