sunnuntai 15. maaliskuuta 2009

Kauanko kestää Taikahuilu tai katse, jollaista et uskonut saavasi? Ihan niin kuin olen näyttänyt. Yhtäkkiä tuntuu niin tyhjältä. Oikea silmäpari tietää mihin katsoa, ja puhelin vastaa nyt myös toiveisiin.

En ole laukaissut asettani kertaakaan, asia josta kannattaisi puhua psykiatrille. Kiva lattia, ja tietää meistä. Väsyin uimaan vastarintaan. En kaipaa heidän etuisuuksiaan. Mutta eniten haluaisin kirjoittaa, mikä naurattaa naista. Ihmiset voivat tehdä parannuksen, vaikka vilppi on arkipäivää, eteenkin veneessä tai tietokoneella, kun kirjasto on suljettu yksityistilaisuuden vuoksi. Kynä kutittaa, eikä se ole makukysymys.

Sain postia deittipalvelusta. Hänen optikollaan ainakin näyttäisi olevan huumorintajua. Olemme vatvoneet tätä iät ja ajat. Luulin, että se kestäisi ainiaan. Pelkkä limu, siinä ei minun sanani paljon paina. Näytän sinulle yhden jutun. Joka tapauksessa olen nyt paljon onnellisempi. Kirjoja myydään paljon, koska sateella ei ole muuta tekemistä. Tämä on vasta esimakua vihreässä muovissa.

Kala tarttui syöttiin. Se on surullista. Taitaa olla Yalen lukko. Veitsi laatikossa, veitsi kädessä, veitsi yläkerrassa. Se on seksisuhdeviidakko, mutta en halua saattaa sinua vaaraan. Sellainen ei vetele. Maailmani on suurempi, mikä on vanhentunut uutinen, mutta sinä olet siipi maassa. Edustat nykyajan idioottimaisuutta lentokentällä matkalla Venezuelaan. Siihen liittyy pikku pulma maassa pilvien alla, mutta sen kohtalo on sidoksissa länteen.

Vuoden mittainen prosessi lapsuuden kokemuksista. Miehet ovat palanneet metsältä. En ole koskaan tuntenut itseäni yhtä aikaa niin puhtaaksi ja niin likaiseksi.

2 kommenttia:

  1. Tämä on hieno. Sitä paitsi jotenkin tämä kosketti minua, siis että tulin melkeinpä surulliseksi, mikä on kaiketi aika omituista, tai sitten ei ole.

    Kiitän.

    Harry

    VastaaPoista
  2. Kiitos. Tässä ensimmäinen kappale on ihan vaan fragmentteja mainoksista. Kolmessa seuraavassa venytän vähän sääntöjäni eli katsoin dvd:ltä elokuvan nimeltä Burn After Reading ja kirjoittelin ylös palasia näkemästäni. Kuten näkyy, teksti ei millään tavalla kata koko elokuvaa, eikä ole tarkoituskaan, olenpahan vaan käyttänyt elokuvaa materiaalina. Viides eli viimeinen kappale on taas sieltä täältä, en muista mistä, viimeiset sanat varmaan Frasierista.

    VastaaPoista