maanantai 26. tammikuuta 2009

Entä ihmisten mielipiteet? Kiistaa syntyi leikkauksesta, ja monet osallistuivat politiikkaan, koska sillä oli epävakauttava vaikutus. Muiden maiden historia: avuttomat ihmiset vihan armoilla. Emme voi pelastaa jo kuolleita, mutta jossain vaiheessa isähahmo on tuhottava.

Paikat sikin sokin kylmässä asunnossa, rapistuneessa harmaassa talossa lumen keskellä. Jätteiden seassa Pahan kukkia. Näin työt valaistaan, ylhäältä käsin, jotta kädet näkisivät. Aamulla noustaan sängystä. Monet etsivät kirjoja. Talo palaa. Terapeutti ei päästä tanssikurssille. Keitto on erinomaisen maistuvaa. Koulussa menee ei kovin hyvin. Ne on idiootteja, kuten otsassa lukee. Mutta ei syytä huoleen. Blake on lahja.

Kaivoon putoamisesta voi seurata mitä vain. Tämä on eri tutkimus. Kaikki tehtiin miehen ehdoilla. Oli raskasta kun hän halusi salata kaiken. Mutta sen näkee, kun ihmisen kasvot pysähtyvät. Sodan jälkeen näky päätyi maalaukseksi. Tiestä tuli läpimurto. Tärkeintä oli pyrkiä säilyttämään puhdas mieli. Innoitusta ei pitänyt päästää haihtumaan.

Tuolit pyysivät tulla maalatuksi. Niin ja koivut hujan hajan tai suorassa rivissä. Kuuset lumisessa maassa, kauneuden vallassa. Signaali tuli etelästä, mutta miten tänne saisi toimivan tussin?

Olisi asiaa. Hienot vaatteet kodittomalla, pitkäsäärten geenit ja hyvät hampaat. Kipakka temperamentti, ei silminnäkijöitä. Firma tekee käteiskauppaa, ei paha ihminen, joka murtaa peukalot nopeasti ja tehokkaasti. Nuket pystyvät mihin tahansa. Rotta livahtaa jätskille ilmoittaakseen paluustaan. Ei ihme, että ovat tuppisuita. Mokat ovat oma lukunsa, epäröinti napin painamisessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti