perjantai 23. tammikuuta 2009

Tietäkäätte, että maanantaisin on tyttö kuumempi kuin T-mallin auto. Kaupungit sikin sokin, kaduilla märkää joka heijastaa vain oman harmaansa. Kaikkialla portaita, veljiä jotka kanssamme huutavat Jumalan nimeä. Hyvää luille, tähtien tiedettä. Ettekö muka tienneet, kuinka rukkasia siedetään, mistä juodaan burgundia. Hyvä on. Fantasian vuoksi tarinasta oli sovittava. Sokeria töissä, ja taas portaat.

Toisinaan selitystä ei ole. Kunnes tulet hulluksi. Eilisestä puheen ollen, joskus suhteet vain päättyvät. Ja koira muuttuu kissaksi.

Toisaalta mukavaa kun löytyi ajanviete, josta kaikki voivat nauttia. Silti jokin vaan ei tuntunut oikealta. Se näkyi vedessä. Kolmatta pyörää ei ole, eikä tämä ole harjoitus. Tai pyramidihuijaus. Kaikkia sattuu joskus. Ihan niin kuin puhuminen auttaisi. Kaikki itkee joskus. Valot saa nappia painamalla, mansikan makuista toimintaa missä tahansa, milloin tahansa. Paras kertoa loput säännöt huomenna.

Nännit yritettiin epätoivoisesti lisätä jälkeenpäin. Kaikki meni hienosti, ja löysimme tien toiseen maailmaan. Sillä oli hintansa ja loppu tuli sekunneissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti